Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/duv2213/public_html/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/duv2213/public_html/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/duv2213/public_html/blog/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Duvar Kağıtları Bebek ve Çocuk Odalarında Güvenle Kullanılabilir Mi? – Duvardaki Sanat

Duvar Kağıtları Bebek ve Çocuk Odalarında Güvenle Kullanılabilir Mi?

 

Duvar Kağıtları Bebek ve Çocuk Odalarında Güvenle Kullanılabilir Mi?

 

Duvardaki Sanat bünyesinde sunulan tüm Duvar Kağıtları su bazlı boya ve sağlığa zararsız materyaller kullanılarak üretilmektedir. Buna ek olarak, bebek ve çocuk odalarına özel Duvar Kağıdı koleksiyonları da bulunmaktadır, %100 kağıt özelliğine sahip bu duvar kağıtları içerisinde sağlığa zararlı hiçbir kimyasalı barındırmaz.

 

Uçan Balonlar

 

Duvardaki Sanat, Anne adayları için bebek odası seçiminde tavsiyeler!

  • Bebek mobilyalarında güvenlik kontrolleri yapılmış, Antibakteriyel ve Antikanserojen özelliklere sahip boyalar içeren mobilyalar tercih edilmelidir. Duvar Kağıdı‘ nın Antibakteriyel olması çok önemli.
  • Masif ağaçtan yapılmış eşyalar kullanılmalı ve Formaldehyde gibi uçucu organik içeriklerin yoğun olarak bulunduğu ağaç ürünlerinden yapılmış eşyalardan kaçınılmalıdır.

 

(Sağlıklı ve Kaliteli Duvar Kağıdında olması gereken özellikler)

Sağlıklı Duvar Kağıdında Olması Gereken Özellikler

  • Tekstil ürünlerin mümkün olduğunca doğal malzemelerden yapılmış olması duvarlarda ise uçucu organik içeriklerin az olduğu ve su bazlı boyalar tercih edilmelidir. Ürettiğimiz Duvar Kağıtlarının hepsi su bazlıdır.
  • Bebek odalarında Vinil içerikli duvar kağıtlarından KESİNLİKLE! uzak durulmalı ve kokusuz yapıştırıcılar tercih edilmelidir. Toz tutmaması için büyük halılardan kaçınılmalı ve halılarda Anti Alerjik ürünler tercih edilmelidir.

 

Çocuk Odası

 

1 Response
  1. Kubra

    Merhabalar
    Anasayfadaki balonlu duvar kağıdına nasil ulaşabilirim?
    Bir de bebek.odasi icin düşünüyoruz, duvar kağıdı tutkal ile mi yapistiriliyor ve çocuğa zararı var midir

    Teşekkürler
    Kübra basoglu